Om en så himla stor grej och om framtiden.

IMG_3834.JPG

Den 21 maj lämnade jag in uppsatsen jag har jobbat på sedan början på året. 72 sidor blev den totalt. Nästan 19 000 ord. För ett par veckor sedan examinerades och betygssattes den, så jag är klar nu. Jag har tagit examen. Jag är jurist nu.

På sätt och vis är det väl det största jag har gjort i mitt liv, men å andra sidan känns det stundtals ganska... futtigt. Sedan jag tog studenten för sju (!) år sedan har jag samlat högskolepoäng på hög, tänker att jag kanske borde göra något åt det. Nåväl, steg ett är kanske att hitta ett jobb.

Jag funderar mycket på framtiden. Vad vill jag arbeta med? Var vill jag bo? Hur vill jag tillbringa min tid? Och med vem - vilka relationer ger mer än de tar? Jag rensar i vänlistor och följarlistor, men ägnar mig trots det åt timvis av skrollande. Funderar också mycket på den här platsen. Är det något jag kommer vilja eller kunna ägna min tid åt framöver? Jag vet inte riktigt. Men det är något som framtiden får utvisa.

Ja, just det. Skulle man vilja läsa min uppsats kan man göra det här