En helg på Furusund.

Hörrni, det är mycket nu. Försöker få ordning på min uppsats, försöker nå upp till någon slags ordgräns. Jagar min handledare och försöker få till ett möte. Det går sådär. Swipar runt på Tinder och bestämmer träff. Det går bra. Ringer SEB och måste spärra mitt bankkort, någon har försökt köpa resor i England för tusentals kronor. Jaha. Måste boka tid i tvättstugan, smutstvätten hopar sig badrummet.

Men i stället för att uppehålla mig vid allt det där tråkiga tycker jag att vi kikar på vad jag gjorde förra helgen. Jag var på Cajsas landställe på Furusund, med Gaby, Madde och Johan! Och Cajsa, såklart. Här är några få bilder som jag tog och la upp på min instastory, jag var tydligen för lat för att fota på riktigt.

IMG_3643.JPG
IMG_3645.JPG

Cajsa och jag kom dit lite tidigare, så vi sysselsatte oss med att packa upp all mat vi hade köpt och bäddade våra sängar. Och så satte vi oss och väntade på de andra, med den här utsikten. Sist jag var på Furusund var säkert sex år sedan, hade glömt hur vackert det är.

IMG_3646.JPG

I söndags satt vi och spelade spel när den här filmiska scenen uppenbarade sig!! Peak Sverige ju!! Vi alla kämpade för att få upp våra mobiler snabbt nog, haha.

ezgif-1-b24d33497a.gif
ezgif-1-2038470c77.gif

Och på Valborgsmässoaftons morgon skuttade vi (bokstavligt talat!) ner till bryggan iklädda morgonrockar och baddräkter för årets första simtur. Tja, simtur och simtur - det var mer ett hastigt dopp, med höga tjut och frustande andetag. Sen kutade vi tillbaka till huset och direkt in i duschen. Så, det här får avsluta det här torftiga blogginlägget - jag måste återgå till min uppsats!