April, hittills.

Hoho, det är jag igen! Your friendly neighbourhood law student! Som vanligt har jag gjort grejer och sedan fotat dem. Alltså, mobilbilder från den senaste tiden:

IMG_3442.JPG
IMG_3450.JPG

En dag när jag var stressad över livet köpte jag en massa dyra tulpaner på blomaffären som ligger tvärsöver gatan. Tidigare samma morgon hade jag suttit på Espresso House med andan i halsen och tårar i ögonen och väst "men jag vet inte vad jag ska GÖRA" till min mamma, via en dålig Whatsapp-uppkoppling. Vet inte om blommorna hjälpte så mycket, men de var fina.

IMG_3504.JPG
IMG_3507.JPG

För ungefär en vecka sedan - förra fredagen, närmare bestämt - mötte jag upp Yrsa, Flora och Sara vid Slussen. Vi skulle på konsert på Djurgården och bestämde oss för att ta båten dit - 100% vår. Vi missade den första båten och tog nästa i stället. Det var ingen stress. Efter konserten (Dolce på Pop House, FYI) tog vi spårvagnen till Eataly och åt lyxpizza!

IMG_3516.JPG

I lördags blev jag och Gaby upplockade av farmor och efter att ha uträttat några ärenden åkte vi hem till henne. Farmor, alltså. Eftersom farfar var bortrest skulle vi ha en liten sleepover! Läste, åt pasta och drack vin, spelade Ticket to Ride och sen somnade jag och Gaby framför säsong tre av Vanderpump Rules.

IMG_3581.JPG

I förrgår träffade jag Chrissy vid Hornstull! Medan vi gick på jakt efter en uteservering med sol konstaterade vi att det var länge sedan vi sågs bara hon och jag. Till slut bestämde vi oss i alla fall för Bio Rio, där vi satt och snicksnackade (och swipade genom varandras Tinderkonton) tills de stängde.

IMG_3583.JPG
 
IMG_3590.JPG

Men allra mest sitter jag ju hemma och jobbar. I början av terminen (!) tyckte jag inte alls att det gick bra, kändes ovant att konstigt att helt disponera över min egen tid. Eller, till viss del har jag ju gjort det under hela universitetstiden, men det har ju alltid funnits föreläsningar och seminarier att ta hänsyn till. Den här terminen har jag varit helt fri. Men nu har jag i alla fall fått in en rutin på dagarna! Så skönt.

IMG_3589.JPG
IMG_3587.JPG

Hmm okej, har ingen fyndig avslutning på det här inlägget, så här är bara två random bilder från min lägenhet. Ett par nya tofflor och en ny växt - en liten fiolfikus! Hej så länge!

VARDAGAlexandraComment