4 poddar om böcker och läsning.

Visst har vi etablerat att torsdag = blogginlägg? Okej bra! Idag kommer ett tipsigt inlägg, för jag gillar att dela med mig av sånt som jag konsumerar och tycker om. Idag: fyra poddar om böcker och läsning - om det inte framgick av rubriken.

Poddtips Mellan raderna

Mellan raderna

Jeanette "Peppe" Öhman och Karin Jihde pratar om böcker, helt enkelt! Jag lyssnar i och för sig inte på varenda avsnitt, utan läser beskrivningen och lyssna ~efter behag~. Mycket samtida skönlitteratur!

En förbannad podd

Katta och Fia poddar om böcker och är ibland arga. Och ibland pratar de om annan popkultur också. Men mest böcker! Det är nog mest skönlitteratur, men ganska blandat barnböcker/YA/"vuxenböcker". Plus i kanten: jag kan intyga att både Fia och Katta är mkt trevliga IRL!

MashReads

Det här är ett av de nyare tilläggen i min poddapp - nöjessiten Mashables egen podd om böcker. Jag gillar den hittills! Många avsnitt tar avstamp i en bok och går sedan vidare för att diskutera liknande böcker. Till exempel: "Call Me By Your Name and other love stories" eller "Annihilation and books that make us go WTF", haha. Jag gillar också de avsnitt där de pratar med författare!

My Dad Wrote A Porno

Okej, är det fusk att ha med den här på listan? Jag tycker då inte det!! I alla fall: Jamies pappa skrev en serie erotiska romaner och i varje avsnitt läser Jamie upp ett kapitel för sina vänner Alice och James. Om ni inte har lyssnat på den här så måste ni göra det NU. Ca det roligaste jag har hört. Och: förra veckan köpte jag biljetter till deras livepodd i Stockholm i sommar!! Kan knappt bärga mig!!