En torsdag i mars.

IMG_3244.JPG

Hej kompisar! Vad gör ni? Hur mår ni? Jag skriver på mitt examensarbete så jag sitter mest här för tillfället. Skriver och skriver och bläddrar i böcker och lusläser rättsfall. Kollar kanske ibland på något avsnitt Vanderpump Rules men jag försöker verkligen (med betoning på försöker) vara någorlunda disciplinerad.

IMG_3233.JPG
IMG_3237.JPG

Eller så sitter jag på golvet, inkilad under mitt soffbord och med ryggen lutad mot soffan. Ungefär här alltså (←). Det kanske är dumt när jag faktiskt har ett fullt funktionellt skrivbord i sovrummet, men det är skönt, okej?! Okej.

IMG_3253.JPG
IMG_3250.JPG

Här sitter jag alltså. Näe, det här med selfies är inte min starka gren. Jaja.

Det är svårt att få in rutiner nu när jag styr helt över min egen tid. Jag försöker gå upp i en rimlig tid (svårt för en morgontrött stackare), försöker byta om från pyjamas (även om det bara är till yoga pants + en mjuk tröja) och försöker äta mina måltider någorlunda regelbundet. Lägger mig och läser i sängen en timme innan jag somnar, i stället för att somna framför Netflix. Har köpt en egen yogamatta.

IMG_3236.JPG

Pysslar lite hemma också, när jag behöver en paus från uppsatsskrivandet. Tar hand om mina växter, flyttar runt de nya köksstolarna för att se vad som passar bäst, försöker tänka ut hur jag spa spika upp mina nyinramade affischer.

Nä, nu måste jag nog ta och återgå till mina rättsfall :))) Lite senare i eftermiddag ska jag gå på filmquiz med Gaby! Våra två vanliga lagkamrater, Madde och Cajsa, är ute på vift så idag får vi klara oss själva. Men det ska nog gå bra! Okej, hejdå puss.