This week.

  Maggie Rogers i måndags.

Maggie Rogers i måndags.

  Williams Hall.

Williams Hall.

VECKANS HUVUDFOKUS:
Plugg, såklart. Pluggade prick ingenting förra veckan (pga "första veckan, då måste man inte plugga!!") så ligger yttepytte lite efter just nu. Har till exempel ett quiz i mytologi idag som jag måste läsa på inför :)))

VECKANS LÄSNING:
Det går lite segt med läsningen just nu, men har i alla fall börjat läsa en samling intervjuer av/med David Bowie och funderar på att läsa The Bell Jar av Sylvia Plath efter det. I skolan är det mest spännande jag läser Gilgamesheposet, så pepp på att läsa klart det!

VECKANS STRUKTUR:
Alltså jag har rätt dålig struktur just nu pga så många hål i schemat, vilket är lite irriterande. Måste se till att gå till bibblan på håltimmarna i stället för att typ... gå hem och sova.

VECKANS ANDRA PLANER:
Ska tydligen plugga ihop med Mario idag, men annars har jag inga särskilda planer..? Ska försöka kolla klart på Fringe, typ.

VECKANS PEPP:
Okej, det här har ju redan hänt vid det här laget men i måndags gick jag och Sarah och såg Maggie Rogers spela på Higher Ground och det var så jäkla bra. Hon spelar på Debaser i mars typ, ni som bor i Stockholm borde verkligen gå på det. Okej?!

VECKANS MATLAGNING:
Lagar ingen mat här :))) Pga får allt serverat i matsalen :))) Lite jobbigt men också lite skönt :)))

VECKANS SKÖNA:
Har gått och lagt mig i tid typ hela den här veckan?! Känner mig alltså så utvilad och fresh just nu :)))

VECKANS OPLANERADE:
Helgen är rätt oplanerad just nu, men den lär väl följa vårt vanliga schema här i Burlington. Festa på fredag, sova/kolla film på lördag, plugga på söndag. Hehe.

Listan hittade jag hos Flora, såklart.