Vad jag har sysslat med på sistone.

Lite sånt som jag har ägnat mig åt den senaste tiden (när jag inte har pluggat, alltså):

Somin fyllde år och bjöd på koreansk middag i vårt hus!! Så skönt att bo i ett hus med bra ~ytor~ att hänga på, ju. Alla kommer hit för att umgås och så kan man bara gå att lägga sig direkt när man tröttnar :)))

I fredags hade jag inget för mig efter att mina lektioner hade slutat, så jag gav mig ut på en promenad.

Ett legit frat house!!

Går man bara raka vägen nedför min gata kommer man in till stan och sen efter ytterligare en liten stund är man nere vid sjön, Lake Champlain.

Jag kom dit lite sent och missade väl egentligen solnedgången, men så här ser det i alla fall ut där. Obs!! Upptäckte detta när jag kollade på ett gammalt Arkiv X-avsnitt: Mulder namedroppar Lake Champlain pga ska tydligen finnas ett sjöodjur här :))) Som heter Champ :)))

I lördags åkte jag + några andra till en annan del av sjön där det fanns en ordentlig strand. Jag läste mest min bok och försökte vara social :))) Tycker det är lite knepigt det här med att skaffa kompisar ibland, så jag försöker tvinga mig själv att göra saker som kanske egentligen ligger utanför min comfort zone lite då och då. Det funkar ganska bra hittills!

Och i söndags (i förrgår..?) så var vi ett gäng från huset som gick ned till ~the waterfront~ för att kolla på solnedgången. Igår var det Labor Day (fattar fortfarande inte vad det är, men men), så det var mycket folk ute på stan (bland annat SÅ många kanadensare, kändes som att var och varannan person pratade franska). Vi hängde runt där nere lite innan vi gick tillbaka hem till oss och slökollade på Hot Fuzz och lite så har min helg sett ut.

Vad har ni haft för er i helgen?