Boston.

Hej kompisar! Nu har jag varit här i Burlington i mer än en månad, knäppt va? Känns som att jag varit här i max en vecka. Eller typ som att jag är på någon slags semester, trots att jag pluggar konstant (nåja, nästan i alla fall). Jag tänkte i alla fall att vi kunde ta en titt på vad jag hade för mig innan jag kom hit, nämligen när jag och mamma tillbringade ett par dagar i Boston.

Vi kom fram på eftermiddagen men hängde mest på hotellrummet och kollade på amerikansk tv fram till kvällen. Då ryckte vi upp oss och Fourquareade (ja, det är ett verb, ok?) oss fram till en kinesisk restaurang som låg i närheten: Myers + Chang. Inte så jättestort, men rätt ~hippt~ och med MEGAGOD mat. Vill tillbaka dit prick nu.

Morgonen därpå gick vi till Flour, ett café med femtioelva olika mackor att välja på. Förresten: köpte en ny liten kamera i början på sommaren och det var den jag använde i Boston. Jag gillar nog ändå att bilderna blir lite halvdåliga + har ändå fått tillbaka lite av fotolusten som varit död sen i våras. Nu vet ni!

Sen blev det lite turistande! Vi hoppade på tunnelbanan och åkte en bit utanför stan till Museum of Fine Arts. Vi kollade egentligen bara på deras Art of Americas-utställning. Europeisk konst får vi nog av hemifrån, tänkte vi.

Några kvarter bort låg det här stället: Isabella Stewart Gardner Museum! Rätt dyrt inträde men det var det nästan värt enbart pga den här himla innergården. Var hittar jag en miljardär att gifta mig med som kan bygga ett sånt här hus till mig???

Sen åkte vi hem igen och kollade på tv/åt godis typ.

På kvällen åkte vi ut till hamnen för att dricka bärs + äta lobster rolls på Yankee Lobster. Maten var helt okej, men vi fick lite gratisunderhållning i form av Aretha Franklin som hade en spelning på någon slags arena precis där vi satt. Haha, så konstigt egentligen.

Nästa morgon stod vi i megalång kö på The Paramount innan vi tryckte i oss en massa pannkakor :))) Och sen bilade vi hela vägen upp till Burlington och nu har det alltså gått mer än en månad sedan jag flyttade hit. Vad har ni för er, kompisar?

RESORAlexandraBOSTONComment