Second day of school.

Halli hallå (okej vet inte varför men har börjat säga detta HELA TIDEN #kämpa). Idag var min andra officiella dag i skolan! Förra veckan var liksom bara introaktiviteter och så. Men i alla fall: tog med mig kameran idag och tog några snabba bilder under dagen som jag tänkte visa - till exempel mitt hus här!! Det är lite ruffigt på insidan, men fint ändå tycker jag.

Och så här ser det ut på min promenad till matsalen/mina lektioner! Bor lite på utkanten av campus, men har supernära både in till stan och till mina lektioner.

Går man i två minuter från mitt hus kommer man till det här, centrala campus liksom. Alla mina lektioner är på ett och samma ställe och ligger i byggnaden som syns precis bakom rödljuset :)))

Åt lite frukost (maten här är ju... ett inlägg för sig :))) så att säga) och gick sen på en lektion i internationella relationer innan jag pluggade resten av dagen. Den här bilden från bibblan får representera det :)))

Vid halv sju gick jag hem och vilade lite/kollade på Bob's Burgers innan det var dags för ett ~community meeting~ för alla i huset. Vi gick igenom lite regler och åt lite pizza, typ så. Nu tänkte jag läsa lite och sen sova, tack för mig!

Follow