Första veckan.

Hej hej!! I skrivande stund är det fredag kväll (förhoppningsvis lyckas jag tidsinställa det här till en mer rimlig tid dock) och jag sitter här i min säng och äter kinamat och kollar på UnREAL :))) Nu har jag varit här i nästan exakt en vecka och det här är sånt som jag tänker på just nu:

  • Min mamma har varit här med mig hela tiden fram tills igår kväll och nu är jag alltså HELT ENSAM i det här landet *drama queen*. Det känns lite läskigt, faktiskt :s:s:s
  • Glowet på bilderna ovan kommer sig *inte* av någon amazing skin care routine utan av att det är 30 JEFLA grader här, varje dag. Och jag som kände mig rätt klar med sommaren, liksom. Tji fick jag :)))
  • Jag bor i ett före detta frat house som ligger lite i utkanten av campus (det tar typ tio minuter att promenera in till stan härifrån) och det känns onekligen lite som att bo på något slags vandrarhem. Tänker att det kanske kommer kännas annorlunda när man har hunnit "bo in sig" lite, men men.
  • På samma tema: TACK GODE GUD att jag har ett eget rum. Kan liksom stänga om mig och kolla på Bob's Burgers bäst jag vill nu. I rummet bredvid mig bor det TRE personer?! Hade aldrig i livet klarat av det.
  • Ärligt talat är jag lite orolig över det här med att skaffa nya kompisar. Tycker alltid att det har varit jobbigt och har aldrig varit särskilt bra på det. Vet att jag inte borde stressa upp mig eftersom vi hittills bara haft tre, fyra dagar med introaktiviteter och jag kommer vara här ett helt år, men ändå.....

Okej, nu ska jag avsluta det här svamliga inlägget och gå och lägga mig. Är HELT utmattad, tbh.
PS. Tack för alla kommentarer på förra inlägget!! Ni är bäst.

Follow