Burlington, VT.

Church Street, Burlington
Dorm room UVM

Hej kompisar!

Nu var det ett tag sedan vi hördes igen, men jag har en jättebra ursäkt den här gången :))) Jag har nämligen flyttat till lilla Burlington, Vermont för att plugga som utbytesstudent det närmaste året. Nu har jag varit här i snart en vecka och hittills har jag mest spenderat orimliga mängder pengar på Bed, Bath & Beyond och kollat på amerikansk skräp-tv. Jag tänkte att jag ska försöka blogga lite mer regelbundet framöver, nu när jag har mer att säga än "idag har jag jobbat, sen har jag kollat på tv" :)))

Men hörrni, tänkte kolla nu när jag ändå har er på tråden: vad är ni intresserade av att läsa om här? Help me out, inspirationen är rätt låg just nu!! PUSS.

PS. Har lagt till bloggen som startsida igen, märker att det tar en sån jäkla tid att komma upp på Bloglovin' annars (det måste väl ändå vara därför..?). Okej, tack och hej!

Follow