March goals.

HEJ KOMPISAR! Jag har inte dött eller så, utan har bara... verkligen inte haft lust att blogga på sistone (same difference, amirite?  ¯\_(ツ)_/¯). Men hörrni: det är ju mars nu! Fast egentligen, ett datum i kalendern säger ju inte så mycket om varken vädret eller årstiden, eller hur? När jag kikar ut genom tunnelbanefönstret på väg till jobbet är vattnet under Tranebergsbron fortfarande täckt av ett tunt, tunt lager av is och när jag går hem på kvällen drar jag upp halsduken så den täcker både kinder och nästipp. Våren kommer när den kommer, precis som varje år. Men om vi skulle ta och göra något annat än att konstatera det mycket uppenbara: dags för del tre i min Monthly Goals-serie. Bara lite försenat.

Så, hur gick det med februarimålen?

Bra, för det mesta! Lyssna på det här: hann inte bara med att städa hela mitt
rum, utan även badrummet + badrumsskåp och övriga utrymmen som lätt glöms
bort. SÅ skönt. Har också mer eller mindre fått ordning på jobbet MEN har inte lyckats
kirra något sommarjobb än. Äsch, det löser sig nog.

Köpa en ny kamera

En anledning till att jag inte haft lust att blogga är nog att jag känt mig både oinspirerad och opepp på att plocka upp kameran, även när jag faktiskt hittat på ~roliga aktiviteter~. Jag har funderat ett tag på att köpa en kompaktkamera och tänker att jag väl ändå kan ta tag i det nu. Men: känner mig helt lost angående vilka som faktiskt är bra och inte. Har ni några tips?? Använder ju en Nikon i vanliga fall, men tycker brand loyalty är töntigt SÅ jag tar tacksamt emot alla tips.

Åka till någons landställe

Okej det kanske är ett konstigt mål, men har fått ett oförklarligt sug efter att åka till någons landställe?? Och typ bara sova länga, äta goda frukostar och läsa böcker och gå på promenader. Ska i och för sig åka till Österrike över påsk så det kanske räknas om inte annat? Men: vsg att bjuda in mig, friends.

Skaffa nytt pass

Det här är inte jätteviktigt att fixa precis nu, men som sagt: skönt att få saker gjorda. I alla fall så är det basically official nu att jag ska plugga i USA i höst och det är precis på gränsen att mitt pass är giltigt hela tiden jag är borta, så tänker att det är lika bra att skaffa ett nytt på en gång. Just det, måste också fixa ett nytt id-kort! 

Laga mer mat hemma

Gud, har varit ännu latare än vanligt på sistone angående matlagning och känner att det måste bli ändring på det. Gillar att laga mat + är faktiskt riktigt bra på det (till skillnad från vad min pappa tror!!) så det är verkligen bara orken det är fel på. Eller det kanske snarare är jag ofta skjuter upp matlagningen och så är plötsligt klockan halv tio och jag bara käkar nån macka i stället pga "ändå ovärt att laga mat nu". Hur råder jag bäst bot på det här? Kokboksroulette, kanske?