Sturebadet / Supper.

Spa day / Supper.

Förrförra helgen var Gaby hemma i Stockholm och vi hade en lyxig heldag planerad. Först ut: frukost på Brunkebergs bageri! Delade på en semla men åt såklart också, ni vet, riktig mat.

Spa day / Supper.

Spa day / Supper.

Sen var det dags att gå vidare! Vi styrde stegen mot Stureplan eftersom vi hade fått presentkort på Sturebadet i julklapp.

Spa day / Supper.

Fotade inget där såklart, utan var mest upptagen med att glassa runt i badrock och tofflor/simma några längder/fnissa i bubbelpoolen med Gaby och så vidare. PLUS: gick på ansiktsbehandling. Har gjort det prick en gång innan och det är ca det lyxigaste jag vet. Men i alla fall, vi tar ett stort hopp framåt i tiden, för efter vår lilla spadag hade vi bokat bord på Supper. Vi började med varsin drink, jag tog någon slags chilivariant som var god.

Spa day / Supper.

Spa day / Supper.

Spa day / Supper.

Jag och mamma har varit på Supper ett par gånger innan, men det var första gången för Gaby. Vi åt supergoda små tacos och drack sangria, mmm. Det var allt för den här gången, sorry för att min blogg är så tråkig för tillfället!! Okej, hej då.