February goals.

Första februari! Del två i min inläggsserie Monthly Goals! Kul!

 

Så, hur gick det med januarimålen?

Det gick bra! Jag skrev tentan i förvaltningsrätt (men har i och för sig inte fått veta hur det gick än), har väl mer eller mindre fattat Snapchat (heter som sagt alexandra.mabon där) och åkte till Rom på egen hand. Och! Det är inte helt, hundra procent klart än, men som det ser ut nu kommer jag plugga i USA i höst :))) Det enda som inte gått så bra är offline-varandet. Men det är bara på grund av att jag skaffade en ny telefon = har utnyttjat det faktum att jag kan använda mobilen längre perioder utan att den totalt får fnatt. Men ja, det är kanske något att tänka på i februari :)))

 

Slutföra projektet "städa mitt rum"

Det här har legit pågått sedan november men jag har dragit ut på det så. himla. länge. Har alltså gjort någon slags mini-overhaul av mitt sovrum vilket har inneburit ett rensande av garderober och bokhyllor, omorganiserande av småprylar som legat och skräpat och en jäkla massa turer till närmaste återvinning. Har fortfarande tillräckligt många tillhörigheter för att det ska ge mig dåligt samvete MEN har i alla fall gjort mig av med en hel del. I alla fall, ska alltså försöka få ordning på det sista nu :)))

Skaffa ett sommarjobb (eller åtminstone få iväg några ansökningar)

Jag har ju redan ett jobb men har fått någon hangup om att jag borde jobba med något mer juridiskt och har därför börjat leta (något frenetiskt) efter ett sommarjobb. Har redan fått ett par soul crushing "tack men nej tack"-mejl och lär nog få fler pga har så dåliga betyg :))) Men jag håller modet uppe :))) Så, om ni läser det här för att ni har googlat mitt namn: anställ mig!! Jag är snäll och rolig och kan allt om Arkiv X!!

Strukturera upp tillvaron på jobbet

Och apropå mitt nuvarande jobb: jobbar ju ganska mycket nu, på flera olika avdelningar. Så: jag ska försöka se till att lägga upp det hela på ett bra sätt pga så jobbigt att stressa fram och tillbaka mellan olika uppgifter och känna att man inte räcker till. Behöver egentligen bara sätta mig ned och planera ordentligt, så tror nog inte det kommer blir så svårt att fixa det här målet.
 

Har ni några februarimål?