Milano, fjärde dagen: en sista sightseeing.

Medan jag är upptagen med att plugga inför tentan i förvaltningsrätt (samtidigt som jag grämer mig över att jag var klantig nog att missa återkopplingstillfället för min uppsats): de sista bilderna från Milano. Vi åkte hem på eftermiddagen samma dag, så det blev inte så värst många bilder - men jag ville ändå blogga om dem.

milan, day four.

Eftersom det var vår sista dag tillbringade vi morgonen med att packa + tjafsa över vad vi skulle göra av dagen. Vi kunde inte enas om något, så till slut gick vi bara ut på stan, något surmulna. Drack dyrt kaffe på något fik precis vid operan och tjafsade lite till.

milan, day four.

milan, day four.

Efter ett tag gick jag iväg lite på egen hand pga tyckte att mamma och Gaby hade varit "elaka mot mig" (mvh ett barn). Satt och huttrade demonstrativt på en parkbänk ett tag innan jag klampade vidare genom gallerian, förbi horder av människor som stod och beundrade en brackig Swarovski-julgran.

milan, day four.

Kom ut på andra sidan...

milan, day four.

...och ställde mig för att glo på katedralen en stund.

milan, day four.

Sen var det dags för mig att börja röra mig tillbaka till hotellet.

milan, day four.

Försökte mig på ett par genvägar (more like senvägar, amirite?) men hittade till slut tillbaka. Surade hela taxiresan till flygplatsen, men inte mycket mer än så. Trots att ingen av oss var riktigt på topp den sista dagen, så var den här resan så himla, himla bra. Ingen av oss hade varit i Milano innan, men jag tror att vi alla tre blev positivt överraskade, på fler än ett sätt. När jag kom hem till Stockholm igen så svidade jag hur som helst om innan jag gick på julkonsert, vilket jag ju bloggade om för inte så länge sedan.