December snapshots.

Riktigt än var vi visst inte klara med 2015! Här är lite blandat som jag hittade på under årets sista månad:

babette.

morfar ginko.

I. Den första december fyllde min mamma år, så då bjöd jag henne på middag på Babette! Jag och Sara var ju där i november och tog ett glas vin, men det här var första gången jag åt där - maten var riktigt god!! Efteråt mötte jag upp ett gäng Book Club Babes för att dricka öl på Morfar Ginko, där vi kanske mest pratade om föräldrar, haha.

erica's birthday.

erica's birthday.

erica's birthday.

erica's birthday.

II. Några dagar senare var vi ett gäng från skolan som skulle fira Ericas födelsedag! Vi tog ett glas på Rival först, innan vi gick till Tabbouli för att äta meze. Åt tills jag sprack, ungefär :))) Obs varför är det omöjligt att beställa precis rätt mängd meze?? Beställer alltid för mycket. I alla fall: efter maten gick några av oss vidare till Folkbaren för att dricka drinkar - så bra fredag!

coffee & writing.

coffee & writing.

III. En annan dag mötte jag upp de här två för en skriv-/pluggdejt - Chrissy och Yrsa! Vi hängde på Femtopia vid Hornstull och skrev/pluggade lite grann, men mest åt vi veganska bakverk och snackade en himla massa. Tänk vad glad jag är att jag har fått lära känna de här två <3 När eftermiddag gick över till kväll packade vi ihop och Chrissy hängde med mig hem för att kolla på Scream 2 och äta improviserade vegburgare!!

december book club.

december book club.

december book club.

IV. Två dagar innan jul var det dags för årets sista bokklubbsträff - den här gången hemma hos Sara! Vi drack glögg och åt av Chrissys amazing julbak och pratade såklart om månadens bok - nämligen Norrtullsligan av Elin Wägner! Vi kände oss färdigpratade om boken ganska snabbt och resten av kvällen ägnades i stället åt att dricka vin och gråtskratta åt olika Youtube-klipp. Jag och Chrissy bidrog med "baby rhino escape" och om ni inte har sett den än så måste ni göra det prick NU eftersom det är ca det roligaste jag vet.

christmas.

V. Och på jul var det här i princip den enda bilden jag tog - Gaby och Tylie som öppnar presenter/äter sausage rolls på juldagsmorgon. So cute :') Vi firade hemma hos farmor & farfar och hade det så, så mysigt. Sen åkte jag ju till Österrike över nyår, men där tog jag inte en enda bild utan var mest upptagen med att åka skidor och ta det lugnt. Hej då på riktigt, 2015!!