January goals.

Hej kompisar!! Hoppas ni hade ett fint nyår - själv åt jag middag med min familj + ett gäng vänner, men gick och la mig tidigt :)) Som ni kanske har märkt är det en ny design här på bloggen!! Efter att ha haft den förra sedan jag började blogga här för snart två år sedan, så kände jag att det var dags för något nytt. Lite lättare, lite ~~fräschare~~ helt enkelt. Sökruta, arkiv och lista över kategorier/taggar finns allra längst ned, precis som innan. Questions and comments mottas tacksamt!!

Med det nya året kommer hur som helst en ny inläggsserie: Monthly Goals (inspirerad av bl.a. Kate)! I stället för att göra en lång lista med nyårslöften för hela året, så kommer jag (den första varje månad) publicera en lista över sådant jag vill hinna med under den kommande månaden. Mål, löften, att göra-listor... är inte riktigt säker på vad jag ska kalla dem, men jag tror att det kommer bli bra! Med det sagt: så här ser mina januarimål ut:

Nytt år
Nytt år
 

FIXA TENTAN I FÖRVALTNINGSRÄTT

Det kanske är tråkigt att jag alltid skriver skolsaker på listor över vad jag har gjort/ska göra, men men. Om mindre än två veckor är det hur som helst dags för höstterminens sista tenta, som råkar vara på 21 hp :))) Kul :)))

FATTA SNAPCHAT

Haha, världens *dad goal*, men jag skaffade Snapchat nu i december (heter alexandra.mabon där) och försöker fortfarande förstå exakt hur det funkar. Följ mig/lägg till mig/bli min vän (ni ser, jag kan inte ens den rätta terminologin) där, vetja!

RESA

Jag nämnde ju igår att jag ska ta ett studieuppehåll den här terminen, vilket bland annat betyder att jag inte behöver gå på några trista introföreläsningar på ett tag. Därför skulle jag gärna vilja resa iväg en sväng på egen hand nu i januari, kanske särskilt då jag tror att jag kommer behöva rejält med kvalitetstid med mig själv efter ovan nämnda tenta. Det är inget måste, men skulle vara så kul att hinna med!

FÅ ETT ANTAGNINGSBESKED

Okej, det här är ju inte något jag själv kan göra så mycket åt, men eftersom jag har ansökt om utlandsstudier så hoppas jag såklart på ett antagningsbesked! Mitt top choice är University of Washington i Seattle, men försöker att inte ha för höga förhoppningar där... Håll tummarna!

TILLBRINGA MER TID OFFLINE

Haha, ja ni, jag tror nog att jag hade det här som ett nyårslöfte förra året också och det gick väl sådär med det. Men vill verkligen komma ifrån det här med att ha ögonen fastklistrade på en skärm i princip 24/7!! Tänker att det är bra på flera sätt, liksom både fysiskt och psykiskt. Så jag ska verkligen försöka den här gången, you guys!!

 

Har ni några januarimål? Berätta!