Way Out West: fredagen.

way out west, day two.

way out west, day two.

Andra dagen på Way Out West (ja, jag vet - ligger hur efter som helst men så får det vara) ställde vi till med mimosabrunch hemma hos oss! Jag, Sara och Johan bodde ju tillsammans men Andrea och Felicia kom över ganska tidigt för att äta pannkakor och dricka proseccodrinkar.

way out west, day two.

way out west, day two.

SÅ. LYXIGT.

way out west, day two.

way out west, day two.

Peppdansade lite till det vi såg mest fram emot: Florence!!

way out west, day two.

Och så spelade vi lite Finns i sjön. Roligt men inte särskilt rafflande :))

way out west, day two.

Sen gick vi till Slottsskogen för att dricka öl utanför festivalområdet! Här är jag och Sara. Ser ni väl. Satt där ett tag, lekte "Suck and Blow" och hade det fint.

Way Out West I Alexandra Mabon
way out west, day two.

Men sen var det dags att röra på oss! Andrea och Felicia hade gått för att kolla på Tove Lo, men Sara, Johan och jag gick till Dungen i stället! Hade gärna velat hänga där lite mer, men det blev typ bara den här korta stunden när vi lyssnade lite på Axel Boman. Bilden på mig och Johan är förresten Saras!

way out west, day two.

way out west, day two.

Sedan hittade vi de andra igen. Så här glada och gulliga var mitt lilla gäng!!

way out west, day two.

Vi skulle se Little Jinder! Tältet var helt smockfullt, så vi kollade lite på avstånd i stället. Både Zara Larsson och Rebecca & Fiona gästade, kul ju! 

way out west, day two.

Andrea hälsar att det var toppen!

way out west, day two.

way out west, day two.

En liten ölpaus.

way out west, day two.

Jag kollade lite på Lauryn Hill med mamma (så bra!!) innan det var dags för kvällens höjdpunkt: Florence + The Machine! Det var så, så bra. Florence Welch är en äkta rockstjärna, konstaterade vi. Det blev axelsittande, lite handklapp och allsång :')

way out west, day two.

Och till sist såg jag, Sara och Johan Pet Shop Boys!! Förutom Florence var det nog min favvospelning under fredagen. Så många kostymbyten och spexiga ljussättningar. Senare pratade jag med Gaby och mamma som hade sett spelningen en bit bort, de hade tydligen stått bredvid Alexander Skarsgård :(( Så avis :((

way out west, day two.

way out west, day two.

Efter sista spelningen på festivalområdet tog vi spårvagnen till Bananpiren, där vi skulle se Jonathan Johansson. Vi stannade dock bara en liten stund eftersom det var varmt och trångt och vi var trötta, allihopa. Men allt som allt: definitivt den bästa Way Out West-dagen!