Sista kvällen i Orbetello.

Hallå, äntligen har jag kommit till slutet (i princip, i alla fall) av alla bilder från Italien! För mig var det slutet på fyra veckor vid Medelhavet, och för Sara och Johan var det slutet på fem dagar i Orbetello. Vet att jag inte bloggat så mycket om när de var där, men det var för att vi, som jag nämnt innan, allra mest softade på stranden eller drack öl och läste böcker på taket. Antagligen har ni redan sett Saras inlägg därifrån, men om inte så tycker jag att ni ska kolla in dem nu på en gång: Första dagen i Orbetello Den andra dagen i Orbetello Niki de Saint Phalle - Giardino dei Tarocchi Blommande träd, tvättlinor och en pizza med knäpp topping.

last night in orbetello.

last night in orbetello.

På dagen hängde vi på stranden, innan det var dags att åka hem för att börja packa! Min farmor och farfar hade åkt hem redan samma dag, och jag kände mig lite nervös över att typ behöva beställa mat och småprata med familjevänner alldeles själv på min knackiga italienska. Men det gick bra! Ibland bara måste man våga göra saker, även om det är läskigt. Hur som helst: när det blev kväll gick vi och satte oss på en bar för pre-dinner drinks. Jag och Sara tog varsin Hugo: mineralvatten, flädersaft, lime, mynta och prosecco - YUM!

last night in orbetello.

last night in orbetello.

Efter en liten stund var det dags att gå vidare!

last night in orbetello.

Vi kom iväg lite sent från baren (vi hade väl för mycket intressant att prata om, helt enkelt) och var därför tvungna att raska på. Vi ville ju inte missa....

last night in orbetello.

last night in orbetello.

last night in orbetello.

....den här utsikten!! Vi skulle nämligen gå ut och äta på I Pescatori, som jag ju hade varit på någon vecka tidigare, fast då med min familj.

last night in orbetello.

Det var lika gott som alltid och obviously värt att fota :)))

last night in orbetello.
last night in orbetello.

När det hade blivit helt mörkt och vi hade ätit upp gick vi till en annan bar än den där vi hade börjat kvällen och tog varsin nightcap. Här är två suddiga men gulliga bilder på Sara med Johans keps + ett glas limoncello :') Dagen efter gick vi upp tidigt och turistade runt i Rom hela dagen, men det får bli ett senare inlägg. Hej så länge!