Way Out West: lördagen.

way out west, day three.

way out west, day three.

På lördagen vaknade vi sent och kände oss kanske inte helt på topp. Men efter att vi fräschat upp oss + ätit en god frukost begav vi oss mot festivalområdet. Vi slog oss ned i gräset med alla andra ("det är så här det måste kännas i Uppsala på Valborg", tyckte jag) och försökte återhämta oss i solen.

way out west, day three.

way out west, day three.

Där satt vi och hade det fint, tills.....

way out west, day three.

......himlen öppnade sig och vi sprang för att söka skydd bland träden. Det bara regnade mer och mer och vi fick klättra längre och längre upp i skogen för att försöka hålla oss någorlunda torra. Vi misslyckades totalt och gav upp efter en stund. De andra gick lite i förväg medan jag tappert väntade på att mamma och Gaby skulle komma. Som tur var hade de med sig en regnponcho till mig! Blev äkta festival chic *sunglasses emoji*

way out west, day three.

way out west, day three.

Så jag såg CHIC feat. Nile Rodgers med de här två gulliga! De var jättebra, det blev som ett 80's dance party i duggregnet <3

way out west, day three.

De överlappade lite med Amason, men vi hann i alla fall se andra halvan. Vi kom dit precis i tid till att se när First Aid Kit gästade, så fint!

way out west, day three.

Sen mötte jag upp mitt gäng igen! Andrea hade införskaffat en ny Bob Dylan-gnuggis. Vi var förresten så här gulliga och regnrufsiga :')

way out west, day three.

way out west, day three.

Sen var det dags att röra på oss igen, vi skulle se Patti Smith! Vi blev så här pepp när vi hörde Because The Night från andra sidan festivalområdet.

way out west, day three.

Vi stannade dock bara en liten sväng, för sen skulle vi gå och dricka öl med mina kusiner. Här är Jossan!

way out west, day three.

Två personer jag tycker väldigt mycket om.

way out west, day three.

Min kusin Fredrik + Johan! Vi lyssnade lite på Alt-J på avstånd och drack öl.

way out west, day three.

way out west, day three.

<3<3<3

way out west, day three.

Sen var det dags för Lorentz! Av de tre gånger jag har sett honom i sommar (haha, hur hände det ens?!) var den här spelningen på Way Out West den bästa. Så många bra personer gästade! Här är förresten en suddig bild på mig och Gaby <3

way out west, day three.

way out west, day three.

Sista akten för dagen var First Aid Kit! Såg dem på Popaganda förra året, och jag tyckte nog att de var snäppet bättre den här gången. Men jag tror i och för sig att det beror på att jag har lyssnat på dem mycket mer nu än vad jag hade gjort innan dess. Regnet föll ned i samma takt som konfettin och jag fick ta på och av mig regnponchon med jämna mellanrum.

way out west, day three.

Till slut regnade det så mycket att vi var helt plaskvåta in på bara huden, och i stället för att gå på någon häftig efterfest gick vi hem byta om till torra kläder och krypa ned i våra varma och mjuka sängar. Tyckte den här bilden på Sara var så gullig och carpig <3

way out west, going home.

way out west, going home.

På söndagen vaknade vi upp här, i vår fina lilla lägenhet, och efter en sista frukost tillsammans kramade jag Sara och Johan hejdå och sa vi ses snart. Väntade in Gaby och mamma som plockade upp mig med bilen och så halvsov jag i baksätet hela vägen hem. Så, slut med Way Out West-inlägg för den här gången, sorry att det har tagit literally femtioelva år för mig att lägga upp dem :(( Hade hur som helst världens finaste helg och hoppas det blir minst lika fint nästa år, när det dessutom är tioårsjubileum!