Två bloggar och en podd.

Idag är det prick tre veckor tills jag börjar skolan igen och av någon anledning känner jag mig stressad över det. Vet inte riktigt varför, eftersom tre veckor ju trots allt är ganska lång tid. Men, men. Jag hade i alla fall tänkt hinna med två festivaler och en hel del ~carpande~ innan jag traskar in i föreläsningssalarna i Södra Husen igen den 31:a augusti. Hade dessutom en finfin helg som inkluderande både taksittande och nattbadande, så jag har inte gett upp på sommaren riktigt än. Hur som helst. Här har ni tre internet-relaterade tips som jag ville dela med mig denna soliga måndag. Enjoy!

Bloggtips: 1 Night In Berlin

☼ 1 NIGHT IN BERLIN
Jag hittade ganska nyligen Elin Berlins nya blogg - 1 Night In Berlin! Jag följde Elins förra blogg (och till och med den innan det, tror jag) och blev superglad nu när jag hittade den nya, eftersom jag insåg att jag hade saknat hennes stil och sätt att skriva. Linn skrev så här om Elin: "Seriously, that chick is like an internet convict, fleeing from blog to blog and then going MIA for a few years before she makes an ever so fabulous comeback" - JAPP, precis så är det. Den här gången skriver Elin en del om smink och hudvård, vilket jag gillar. Gillade inlägget/videon 6 AM EVERYDAY MAKEUP extra mycket pga har någon idé om att jag ska bli bättre på att gå upp i tid på morgonen så att jag kan hinna... klä på mig... och sminka mig... och äta frukost... innan jag åker till skolan, haha. Så, ja - det var bloggtips #1!

Podcast: Flora & Frida


☼ FLORA & FRIDA
Okej, jag är väl eventuellt sist på bollen här MEN vill såklart ändå tipsa om Flora och Fridas nya podd. Det har hittills bara släppts ett avsnitt, men jag väntar spänt på nästa! Det här är en av typ två kompis-/pratpoddar som jag överhuvudtaget orkar lyssna på, vilket ju kaaan ha att göra med att jag känner ena halvan av den här queeniga duon, haha. Lyssna/ladda ner på en gång!

☼ MADELEINE EKDAHL
Min kompis och bokklubbskamrat Madde har också en ny blogg! Den är så cool och snygg så jag tycker ni ska klicka er in på den omedelbums! Ni hittar den HÄR. Älskar inläggen från när hon och hennes kille, Erik, var i Berlin tidigare i sommar, så de tycker jag definitivt ni ska kolla in:
Berlin
Berlin #2
Berlin #3
Berlin #4

Och där har ni bloggtips #2!