Back to school.

Back to school
Back to school

Hej!! Här är jag och mitt nyvakna lilla fejs med första koppen kaffe för dagen. Om någon timme ska jag packa ihop mina saker och promenixa iväg till tunnelbanan, idag börjar jag nämligen skolan igen! Efter tre månader (!!!) med sovmorgnar och noll krav är det dags för mig att få lite ordning på min vardag igen. För övrigt känns det helt sjukt att jag nu ska börja min sjätte termin på juristprogrammet. Alltså, hur hände det?! Känns som att det var igår jag började på JIK:en och inte kunde ett skvatt om juridik.

Jag tänker förresten att nu när hösten är på väg så ska jag försöka komma igång med att skriva lite mer skolrelaterade inlägg. Säg till om det är något särskilt ni vill läsa om! Tills dess kan ni ju kolla in mina inlägg "Om att plugga juridik." (som nog är ett av de mer populära inläggen här på bloggen) och "Hur mycket tid lägger jag på att plugga?".