En kväll i Orbetello.

dinner in orbetello.
dinner in orbetello.
dinner in orbetello.

dinner in orbetello.

dinner in orbetello.

dinner in orbetello.
dinner in orbetello.
dinner in orbetello.
dinner in orbetello.

Bara några bilder från när vi var ute och åt en kväll i Orbetello. Vi gick till en osteria några gator bort från vårt hus och jag tog min vanliga kombo: bruschetta + penne all'arrabbiata (PSA: bruschetta uttalas med ett k-ljud och inte med ett sje-ljud, nu vet ni det!). Vi avslutade med glass och varsin espresso på vår favoritbar. Och nu är sommarlovet nästan slut - på måndag börjar jag nämligen min sjätte termin på juristprogrammet. Jag tycker nog egentligen att det ska bli kul (ni vet, hela grejen med skolstart + nystart är ju alltid spännande), men känner mig ändå lite smått stressad. Jaja, det ska nog bli bra. Innan dess ska jag i alla fall gå på Popaganda nu i helgen! Någon annan som ska dit?