Way Out West: torsdagen.

way out west, day one.

Nu tar vi ett stort hopp framåt i tiden (sett i relation till Italien-inläggen) och tar en titt på vad jag höll på med för nästan prick en vecka sedan. Jag var ju i Göteborg för att gå på Way Out West! Jag var där för första gången för två år sedan och var så pepp på att vara tillbaka. Vid lunchtid på torsdagen åkte jag in till stan för att möta upp Sara och Johan - vi hade hyrt en lägenhet via Airbnb med den här utsikten!!

way out west, day one.

way out west, day one.

Vi promenerade bort till Slottsskogen, stod i världens längsta kö för att hämta ut våra armband och sen i en annan megalång kö för att komma in på själva festivalområdet.

way out west, day one.

De här två gulliga - Gaby och mamma - var ju med också, men de skulle mest hänga med mammas kompisar.

way out west, day one.

Så vi skiljdes åt och Sara, Johan och jag hastade iväg för att hinna se Future Islands! Eftersom jag bara hade mitt lilla 30mm-objektiv med mig blev alla konsertbilder rätt dåliga, så ni får väl helt enkelt tänka er att det här är en cool bild på bandet. För övrigt fattar jag inte riktigt varför Future Islands spelade på den minsta scenen, men men.

way out west, day one.

way out west, day one.

Efter det mötte vi upp Andrea och Felicia och drack öl i gräset.

way out west, day one.

Andrea hittade en prickig kompis. De lyssnade lite på ILOVEMAKONNEN tillsammans :')

way out west, day one.

way out west, day one.

Sen gick vi omkring på området och kollade in lite olika tält. Jag fattade inte riktigt vad som hände här, men det var något mot klimatförändringar tror jag?? Man kunde ta en bild framför en spexig bakgrund och, tja... make a statement, antar jag. Jag och Johan avstod :)))

way out west, day one.

way out west, day one.

Felicia, Sara och Andrea fick gnuggisar från Djurens rätt!

way out west, day one.

Åt falafelwraps till middag. Festivalmat, alltså <3

way out west, day one.

way out west, day one.

Och så hittade vi ett lite undangömt område med en sjö och ett gäng nedsuttna soffor där man kunde köpa riktig öl, dvs. sån som faktiskt smakar något, till skillnad från Norrlands 4%-iga guld :)))

way out west, day one.

Felicia matchade ölen/vinet helt perfekt!!

way out west, day one.

Satt här och lyssnade lite på Kygo i solen (som den lil' baby jag är åhh:ade jag storögt åt alla hans konfettiregn och eldexplosioner) innan det var dags för både Susanne Sundfør och FKA Twigs. När festivalområdet stängde gick de andra till Bananpiren medan jag gick hem för att sova, hehe. Och det var första dagen på Way Out West!