I Pescatori.

i pescatori, orbetello.

Hej, hörrni!! Nu är jag äntligen hemma i Stockholm igen efter världens finaste festivalhelg. Tog hur många bilder som helst och ska försöka ta tag i att gå igenom + redigera dem snart, men tills dess är vi fortfarande kvar i Italien. Det blir kanske lite hoppigt, men så får det vara. Nu har vi i alla fall kommit fram till mamma och Bojans sista kväll i Orbetello, då vi gick till en fiskrestaurang som ligger precis vid lagunen.

i pescatori, orbetello.
i pescatori, orbetello.
i pescatori, orbetello.

För att komma dit måste man gå igenom den gamla stadsmuren, där det var så här fint och grönt.

i pescatori, orbetello.
i pescatori, orbetello.

Och så var vi framme och skulle beställa mat...

i pescatori, orbetello.

i pescatori, orbetello.

...innan det var dags att ta plats vid vattnet för att äta och titta på solnedgången. Hur fint?!

i pescatori, orbetello.

Sen blev det ju nästan ännu finare när solen helt hade gått ned :') Här är i alla fall några fiskebåtar + Monte Argentario i bakgrunden.

i pescatori, orbetello.

Efter middagen var det dags för den vid det här laget nästintill obligatoriska drinken på Corson. Men det blev ändå en rätt tidig kväll - nästa morgon klev mamma och Bojan upp supertidigt för att bila tillbaka till Kroatien och med ens var det slut på vår treveckors-semester tillsammans.