Sommarlovskvällar.

porec.

Nu har jag varit här i lite mer än en vecka och på lördag åker vi vidare till Italien. Vi gör inte så värst mycket här, egentligen, men har fått in någon slags rutin i att sova länge, hänga vid poolen och läsa på dagen, åka till stranden på eftermiddagen och sen hem igen för att grilla på kvällen. Ungefär så här ser det ut där vi bor, förresten.

porec.

Innan vi kom hit köpte mamma en systemkamera, så vi har ägnat ganska mycket tid till att diskutera olika inställningar och bläddra i manualer och fotoböcker. Eftersom hon dessutom hittat två, tre objektiv hemma som hon använde på 80-talet har vi bytt lite fram och tillbaka och prövat på lite ~nya perspektiv~. Den här bilden tog jag t.ex. med ett pyttelitet 10 mm-objektiv med manuellt fokus → hence the bluriness.

porec.

porec.

De flesta dagar har Bojan köpt färsk fisk på marknaden inne i Porec som vi sen grillat. Just den här kvällen blev det havsabborre och havskräftor - YUM.

porec.

porec.

Och så har vi mest suttit på altanen och ätit med den här utsikten medan solen går ner. Kanske druckit lite vin från en lokal vingård och lyssnat på bra musik. Ganska skönt liv, alltså. Vad har ni för er, förresten? Har ni haft en bra sommar, hittills?