En sista dag i Stockholm, Sirap, Sephora, Supper.

breakfast at sirap.

breakfast at sirap.

Kom på att jag hade glömt att blogga om en sista dag i Stockholm som var rätt så fullspäckad!! Det började med att Gaby och jag tog sovmorgon innan vi gick till Café Sirap för att äta frukost. Kvällen innan hade vi sett både Triangle och Coherence (som jag ju bloggade om nyligen) så större delen av frukosten satt vi i försjunkna i diskussioner om vad som egentligen hade hänt. Läste lite på IMDb:s message boards om olika teorier - Gaby hängde med rätt bra medan jag ba ????.

breakfast at sirap.

breakfast at sirap.

När vi hade pratat i säkert uppemot två timmar om filmerna gick Gaby hem och jag gav mig ut på stan. Gick förbi en gullig liten hund på vägen till Sephora, där jag tillbringade orimligt lång tid. Efter en livstid av ointresse vad gäller smink och skönhet har jag nu fått för mig att det här är något jag ska "börja gilla". Kom hem med två läppstift, ett rouge och några ögonskuggor, men får se hur det går med det eftersom min finmotorik är på samma nivå som ett barns :))))

dinner at supper.

Och efter att jag hade hängt hemma hela eftermiddagen var det dags för en tidig middag på Supper Gården med mamma, pappa, Astrid och Tylie! Det hade spöregnat i princip hela dagen så uteserveringen var stängd, men det var i alla fall fint och grönt.

dinner at supper.

dinner at supper.

dinner at supper.

Här är pappa upptagen med att rita "an elephant baby", "a duckling" och "a wicked crocodile", på Tylies begäran.

dinner at supper.

dinner at supper.

Supper Gården är alltså Suppers sommarrestaurang som ligger nästan mitt på Norra Bantorget. Jag, mamma och Bojan var ju på Supper i november, om ni minns? De serverar hur som helst sydamerikansk mat som är menad att delas (alltså lite samma koncept som på Público). Supergod mat, verkligen - särskilt de olika smårätterna! Men obs, minus för att det finns typ två vegetariska rätter på hela menyn :)))

dinner at supper.

När pappa, Astrid och Tylie hade gått hem lyxade jag och mamma till det med varsin margarita. Inte riktigt min grej, men kul att pröva!

dinner at supper.

dinner at supper.

dinner at supper.

Som jag tror att jag har nämnt innan hade mamma köpt en kamera samma dag, så vi prövade varandras objektiv och pratade lite om sorteringssystem och så vidare. När vi skulle gå kunde vi därför heller inte motstå att knäppa lite bilder på altanen som var helt regnvåt och grön.

dinner at supper.

dinner at supper.

När vi korsade Norra Bantorget undrade mamma varför det stod en staty av Stalin där. Sen läste vi på en skylt att det var Hjalmar Branting...... Men erkänn att det faktiskt ändå ser lite ut som Stalin?! Särskilt på långt håll?!

dinner at supper.

När vi hade skrattat klart åt misstaget och fotat ca alla lummiga träd runtomkring promenerade vi hem i regnet, som nästan helt hade avtagit. Nu måste jag faktiskt rusa pga ska åka och hämta upp Sara och Johan på tågstationen!!! Hej då!!