Första kvällen i Orbetello.

Hej! Jag är nyss hemkommen från stranden, har precis duschat av mig saltvattnet och sanden och ligger och vilar med en kall öl i handen. Har det alltså rätt bra, för tillfället!! Ligger lite efter med att visa upp vad jag har hittat på de senaste veckorna (har lite bilder kvar från Kroatien + även en del från en utflykt till Venedig) och för att jag inte ska komma till Orbetello-bilderna någon gång i slutet på augusti så tänkte jag att vi kunde ta en titt på hur det såg ut första kvällen vi kom hit!

first night in orbetello.

first night in orbetello.

Vi gick till vår favvo-restaurang för att äta pizza, hela familjen!! Det är nummer ett godaste pizzan jag vet ever. Roberta's i Brooklyn kommer kanske tvåa eller trea på min topplista, men blir tbh överlag besviken på många pizzor. Mvh en pizzasnobb :( Haha, ser ni förresten skillnaden på mig här och i inlägget från häromdagen? Okej ja, det är delvis ljuset - men också delvis att jag har jobbat stenhårt på looken "fräsch sommartjej"!!

first night in orbetello.

Så här ser det ut där pizzerian ligger.

first night in orbetello.

first night in orbetello.

Gaby och Bojan var gulliga!! Bojan hade aldrig varit i Orbetello och mamma hade inte varit här på ganska många år, så det var kul att de båda var där!!

first night in orbetello.

Efter maten blev vi sugna på glass! Jag är inte så mycket för glass egentligen, men äkta italiensk glass är ändå så <333

first night in orbetello.

Astrid, Bojan och mamma.

first night in orbetello.

Tylie!

first night in orbetello.

Och när glassen var uppäten och det började mörkna gick vi till en bar på huvudgatan för lite kaffe och cocktails. Här fotar Bojan sin och mammas sambuca, haha.

first night in orbetello.
first night in orbetello.

Och jag drack en supergod mojito och så var det med den kvällen!!