June snapshots.

Jag tänkte att vi kunde ta en titt på lite av det jag hittade på i juni innan jag lämnade Stockholm!

midsummer.

midsummer.

midsummer.

I. Eftersom vi i min familj inte är särskilt stora på midsommar (+ att jag tycker att traditioner i allmänhet är så himla, himla tråkiga...) har jag bara firat midsommar en handfull gånger ever (inkl. förra året som var amazing, se del ett HÄR och del två HÄR). I år hängde jag dock (av oklar anledning) med min pappa och Astrid när de skulle hem till en av Astrids släktingar. Det regnade hela dagen och jag tyckte mest att det var jobbigt, men jag fick i alla fall hänga med Tylie, så det var fint ändå.

drinks at humlan.

drinks at humlan.

drinks at humlan.

II. I det här inlägget skrev jag att jag ville ta mig tid att gå och ge blod innan jag åkte till Kroatien, och redan samma dag så pallrade jag och Gaby oss till blodcentralen för att ta tag i det. Efter att ha gett blod + fikat jättelänge (seriöst, vi satt där och åt mackor tills personalen började kolla snett på oss och det var dags för dem att stänga) gick vi till Humlan för att... fira? Jag vet inte. Vi tog i alla fall varsin drink innan vi gick hem och kollade på film. Haha, kanske inte så smart att dricka alkohol efter man har blivit av med 4,5 dl blod, MEN MEN. Drinkarna var hur som helst jättesmå (och jättedyra, så ovärt), så det gör nog inget.

book club tuesday.

book club tuesday.

book club tuesday.

book club tuesday.

III. Sen var det dags för bokklubb!! Hemma hos Maria den här gången - obs inser nu att det kanske är rude att smyga runt hemma hos någon och fota utan att fråga först?? :))) Vi pratade om Yes Please och drack rosévin och hade det fint. Längtar redan tills nästa gång vi ses!!

aw at boqueria.

aw at boqueria.

aw at boqueria.

aw at boqueria.

aw at boqueria.

IV. Och en dag precis innan jag åkte till Kroatien tog jag och Gaby en AW på Boqueria. Haha okej, AW i hennes fall och more like "After Not Doing Anything At All" i mitt fall :)) Vi drack lite sangria och jag försökte planera vilka böcker jag skulle ta med mig. Jag har förresten nya solbrillor från Oliver People's, gillar dem supermycket!! Men ja, det var allt för tillfället - hejdå!!