Bojans födelsedag.

Hej, hörrni - jag är Italien nu! Har visst legat lite på latsidan här på bloggen och jag önskar att jag kunde säga att det berodde på långa, lata dagar på stranden men jag har dragit på mig en himla pangförkylning!!! Fråga mig inte hur det går till i 35-gradig värme (okej, det beror på en syster som vägrar sova utan AC:n på lägsta möjliga inställning), men men. Så jag har mest legat i min säng och hostat och kollat på lättsmälta filmer :))) Hur som helst, tänkte dela med mig av lite mer bilder från Kroatien. Bra, va?

bojan's birthday - porec.

bojan's birthday - porec.

Första veckan vi var där var det Bojans födelsedag, så då bestämde vi oss för att gå ut och äta. Vi började med att försöka ta några familjebilder med självutlösaren. Det gick helt okej, haha.

bojan's birthday - porec.

bojan's birthday - porec.

Bojan var glad!

bojan's birthday - porec.

Vi var på en restaurang som låg precis vid vattnet tillsammans med några vänner. När solen började gå ner så pausade vi middagen för att gå ner till vattnet pga så så så fint. Nina ville supergärna låna mammas kamera, så då fick hon det.

bojan's birthday - porec.
bojan's birthday - porec.

En gullig mamma.

bojan's birthday - porec.

TITTA VAD FINT.

bojan's birthday - porec.

Och så här såg jag ut :))) Ser mest pale n sweaty ut pga sååå varmt, men nu har jag faktiskt jobbat up en ~fräsch bränna~.

bojan's birthday - porec.

Så gick vi upp till restaurangen igen för att äta! Här berättar Bojans kompis något roligt skämt :)))

bojan's birthday - porec.

Eftersom det var Bojans födelsedag ringde Gaby upp oss på Skype för att sjunga Ja må han leva :')

bojan's birthday - porec.

bojan's birthday - porec.

Sen satt vi kvar där tills restaurangen stängde och personalen kom och satte sig med oss i stället. De bjöd på någon slags liten digestif (dock obs att jag och mamma fick en som smakade mer saft än sprit, men men) och så var det med den kvällen!