Tisdag i Tanto + Öl med Karin.

tuesday in tanto.

För ett tag sedan mötte jag upp ett gäng bra personer för att hänga i Tantolunden! Embla var där.

tuesday in tanto.

Vi skulle lyssna på Rebeckas pojkvän Tobias som är med i en kör! Vi slog oss ned på en gräsplätt med uppsikt över musikpaviljongen och lyssnade på a capella-versioner av en massa poplåtar, av bland andra Håkan Hellström och Whitney Houston. Drack lite rosé och pratade mest om hur skönt det var att äntligen ha sommarlov.

tuesday in tanto.
tuesday in tanto.

Hannah var också där, och hon hade med sin hundvaktshund Eddie.

tuesday in tanto.

Johanna - som är med och skriver ett yttrande till HD på sitt jobb!!! Hur coolt är inte det?! Vi resonerade lite om hur hon skulle kunna argumentera med anledning av att praxis kring bedömningen av narkotikabrott har ändrats. Haha, så nördigt ju :')

tuesday in tanto.

tuesday in tanto.

Rebecka och Tobias.

tuesday in tanto.

Eftersom det var så varmt och fint kände jag inte för att gå hem när konserten var slut, utan då smsade jag Karin och frågade om hon ville ses. Det ville hon! Vilket dessutom var praktiskt eftersom hon bor precis vid Zinkensdamm.

tuesday evening with karin.

tuesday evening with karin.

Så då promenixade jag hem till henne, där jag blev bjuden på öl. Tacktack!

tuesday evening with karin.

Och så fick jag klappa på det här gullet!!! Ina, alltså. Min främsta egenskap (nåja, nästan): alla hundar gillar mig. Enligt Karin gillar inte Ina främlingar, men hon satt hos mig hela kvällen och krävde att bli klappad - so cute :') Efter lite hundgos bestämde vi oss i alla fall för att gå till Dovas där vi tog både en och två öl innan det var dags att säga hejdå.