Tous Les Jours.

tous les jours.

Förra helgen (tror jag, är just nu i äkta sommarlovsmode och håller inte längre koll på vilken dag det är) gick jag, mamma och Gaby till Tous Les Jours på Tegnérgatan för att äta brunch. Jag har sett det beskrivas som ett "hippt 7/11" och det stämmer nog faktiskt lite, haha. De har mat och kaffe såklart, men också växter och tidningar och hushållsvaror i fina förpackningar.

tous les jours.

tous les jours.

Titta vad fint!

tous les jours.

Vi köpte inget nu, men jag har varit där ett par gånger innan och då fått med mig ett och annat hem, typ sesamolja och tvättmedel.

tous les jours.

Mamma åt granola. Här ska ni få höra en hemlis, kids - granola och müsli är SAMMA SAK. Tack för mig.

tous les jours.

Gaby och mamma.

tous les jours.

Flora nämnde det förresten i sitt inlägg, att det inte alltid är superbra service på Tous Les Jours, men ändå bra ställe + gott kaffe. Det var dagens tips!!