Inflyttningsfest hos Johanna.

johanna's house warming.

Förrförra fredagen - efter att sista tentan var skriven och efter det att jag hade ätit middag och druckit lite champagne med pappa - knatade jag bort till Johannas nya lägenhet där det var inflyttningsfest! Jag placerade mig genast på balkongen med en bärs i handen och den här utsikten framför mig. Jag var lite för upptagen för att snacka med Rebecka för att fota solnedgången när den var som allra finast, men men.

johanna's house warming.

Rebecka! Vi pratade kanske mest om Arrested Development, som är vårt största gemensamma intresse *sunglasses emoji*. Hennes pojkvän Tobias var där också, och vi hamnade i en lång diskussion om Sex and the City och vem vi gillar mest av Big/Aidan. Jag är Team Big, tbh.

johanna's house warming.

johanna's house warming.

Vissa satt i fönstret.

johanna's house warming.

Och vissa hängde i köket. Kolla Johannas byxor förresten, hur fina?? Haha obs att det var fler personer där än de ca fem som hamnade på bild, men you know how it is = känns stelt att ba HEJ FRÄMLINGAR, FÅR JAG FOTA ER?!

johanna's house warming.

Mycket mer bilder än så blev det inte, för ganska snart smög sig tenta-tröttheten på och redan vid ettiden var det dags för mig att traska hem igen. Skönt med kompisar som bor supernära ju!!

VARDAGAlexandraComment