Skansen en söndag.

sunday at skansen.

sunday at skansen.

För ett par helger sedan hade jag en så himla fin söndag - jag, Gaby, pappa och Tylie var nämligen på Skansen hela, hela dagen! Vi började obvs på Lill-Skansen för där kunde man klättra upp på små träkaniner.

sunday at skansen.

sunday at skansen.

Där fanns också lite bondgårdsdjur, bland annat VÄRLDENS GULLIGASTE SMÅ KILLINGAR!!! Pep högt när jag såg dem :') Tror nog förresten att jag tyckte det var roligare än vad Tylie tyckte, haha. Eller nä, han tyckte ju också om det, såklart. Han gillar djur supermycket så vi tänkte att det skulle vara kul för honom att se lite riktiga djur och inte bara bilder i böcker.

sunday at skansen.

sunday at skansen.

Inne på själva Lill-Skansen kunde man däremot klättra genom träd och det var ju definitivt mycket roligare. "Look, Mimmi - I'm resting in a tree!" Dog på fläcken pga så gullig. För er som missat är alltså jag = Mimmi :)))

sunday at skansen.

Utanför satt en gubbe på en bänk och matade en påfågel!! Bara sådär!! Kan eventuellt ha varit så att jag skrek "look, Tylie - a peacock!!!" och han ba *kollade åt andra hållet* :))) Mvh overly excited about animals since 1992 :)))

sunday at skansen.

sunday at skansen.

BJÖRNAR!!

sunday at skansen.

Vi knallade runt där uppe på berget och kollade på sälar (!!!), älgar, vildsvin och bisonoxar.

sunday at skansen.

På hemvägen köpte vi mjukglass och slog oss ned här för att njuta av solen/people watcha. Mm. Ni som ogillar Stockholm ogillar ju obvs även livet :) :) :) Och på kvällen köpte vi hem indiskt och kollade på några avsnitt Star Trek tillsammans - en så himla bra söndag, var det!!