Público.

dinner att público.

Förrförra fredagen mötte jag upp mamma och Gaby vid centralen och så promenerade vi tillsammans till Público (på Rödbodtorget 2). Vi började med varsin drink! Jag tog den här, det var någon Moscow Mule-variant, med passionsfrukt. YUM.

dinner att público.

Sen delade vi på lite ceviche, den här var med lax och någon limeröra.... tror jag....

dinner att público.

Öl till maten!

dinner att público.

dinner att público.

Och så tacos!! Jag tog två med torsk och två med krabba, mmm. Det var riktigt gott (särskilt den med krabba) men vet inte om jag tyckte det var så prisvärt. Visst, det är en lyxkrog, men ändå lite väl pricey i förhållande till vad man fick. Tyckte också att det var ett minus att det bara fanns ett vegetariskt alternativ (som dessutom var med quorn??). Jag och mamma åt middag på YUC! (en nyöppnad mexikansk restaurang på Norrtullsgatan) några dagar senare och det var i princip lika gott men kostade en tredjedel av vad det gjorde på Público :)))

Efter middagen åkte jag och Gaby hem till Gösta där vi drack vin och lyssnade på Lana Del Rey. Vid midnatt sa jag och Gösta hej då till Gaby och så promenerade vi till Södra Teatern, där vi skulle gå på gayklubb. Väl där gick brandlarmet två gånger inom loppet av ca en halvtimme, så vi tröttnade och drog till en annan klubb där det var drag queen-tävling i stället. Drack öl och jublade när hon vi hade hejat på vann. Och sen dansade vi till schlagerhits tills de stängde. Knäpp men fin kväll.