Nybrogatan 38.

nybrogatan 38.

nybrogatan 38.

Bara ett par bilder från när jag, mamma och Gaby var på Nybrogatan 38 och åt brunch för ett par veckor sedan. Det var lite mer åt det lunchiga hållet (jag åt en supergod fish and chips) vilket jag gillade. Lite skönt med omväxling från bara pannkakor och äggröra, liksom. Haha, det känns faktiskt som att jag bara postar bilder från diverse restaurangbesök nuförtiden...? Men det kanske inte är så konstigt egentligen - jag har ju inte med mig kameran när jag sitter på bibblan och tragglar paragrafer eller ens när jag slökollar sitcoms i soffan. Nackdelen med att inte ha ett glammigt liv, I guess!!! Skoja.

Förresten: om ni bor/är i Stockholm och inte har något för er ikväll borde ni gå på Gubbhen Girls Club!!! En kvinnoseparatistisk klubb som bara spelar musik av och med kvinnliga artister. Hur bra?! Har varit på Gubbhen två gånger innan och det har alltid varit helt fantastiskt, så jag är megapeppad!!