Broms // Say Lou Lou.

broms.

broms.

broms.

broms.

Förra veckan var Gaby hemma på besök! Hon hade haft två jobbiga tentor på lika många dagar så på fredagkvällen gick vi till Broms vid Karlaplan för att fira lite. Drack supergoda drinkar och åt ostron och hade det fint. Jag lät mamma och Gaby sköta snackandet medan jag läste ut en bok om utmätning och konkurs som jag hade gett mig fan på att läsa ut innan helgen men inte riktigt hunnit med innan jag var tvungen att gå från skolan :))) Hur som helst tyckte jag att det var gott, men kanske lite väl pricey i förhållande till vad man fick, så att säga. På bilden ovan berättar förresten Gaby om att hon tror att hon har ett spöke hemma hos sig :( Jag blev så freaked out :(

say lou lou @ debaser medis.

say lou lou @ debaser medis.

say lou lou @ debaser medis.

När vi hade ätit klart hoppade vi på tunnelbanan och begav oss mot söder - vi skulle nämligen se Say Lou Lou på Debaser. De var så bra!! Jag och mamma såg dem på Popaganda 2012 efter att de hade blivit rätt så hypade redan då och det var... inte så himla bra, om man säger så. Tycker inte det är så konstigt egentligen - när man blir megahypad innan man knappt ens hunnit släppa en singel tror jag det är lätt hänt att det liksom faller lite platt. Men nu så, ett namnbyte och ett debutalbum senare, var det så så så mycket bättre. Plus att musiken de gör nu är mycket mer min smak än den de gjorde tidigare. Bäst var nog: Everything We Touch, Julian, Nothing But A Heartbeat och Instant Crush (!!).