Tentaöl på Marie Laveau.

marie laveau.

marie laveau.

marie laveau.

Efter tentan i processrätt för ett par veckor sedan bestämde jag och Embla oss för att vi ju ville hitta på något på kvällen också. Sagt och gjort, efter en post tenta-tupplur/lite påbättrat smink/några avsnitt Gossip Girl möttes vi upp vid Mariatorget för att gå till Marie Laveau. Vet inte varför jag är där så sällan egentligen, tycker ändå det är ganska soft. Vi skålade för att vi numera har klarat av mer än halva juristprogrammet (!!) och så snackade vi lite om expojkvänner och utlandsstudier och böcker vi läst på sistone. Men efter en fyratimmarstenta på morgonen var vi båda helt slut så vi gav upp rätt snabbt. Höll nästan på att somna på tunnelbanan hem och klockan var knappt ens elva, haha. Men det var hur som helst en fin kväll så länge det varade + extremt skönt att ju ändå ha fått processrätten avklarad, oavsett hur det går.