Surfers.

surfers.

surfers.

I söndags (alltså dagen efter prickfesten) tillbringade jag som sagt merparten av dagen i soffan framför Netflix. Men på kvällen bytte jag hur som helst om från pyjamas till kläder som är ett snäpp upp från pyjamas (= urtvättade tights och en mjuk tröja) och samlade nog med energi för att gå till nyöppnade Surfers med mamma och Gaby. Surfers är en kinesisk restaurang med "inriktning" på Sichuanprovinsen, dvs. mycket smaker och ganska starkt. Man beställer helt enkelt in ett gäng smårätter och delar sinsemellan. Vi fick ett bord i ett mysigt hörn med en karta över Asien på väggen bakom oss, fint ju!

surfers.

surfers.

surfers.

Det fanns inte supermånga vegetariska alternativ, men det som fanns var helt gudomligt gott. Ja, jag använde just ordet 'gudomligt', mvh ett pretto :( 
Ex. på sista bilden: rättiksallad + friterad silkestofu i honungsglaze!!! Dog. Sörplade även i mig en återställare i form av en Bloody Mary, mmm. Sånt får man göra när man är vuxen, nämligen. När vi var mätta och belåtna gick vi hem igen (så lyxigt, förresten, att ha en massa grymma restauranger precis runt hörnet) och kollade på Sharknado 2. Den var ännu roligare än ettan, men jag tror nog att jag är i behov av något slags twelve-step program för att bota min kärlek för dåliga filmer :)))

Hoppas ni har en fin lördag, förresten!! Själv har jag ägnat den åt att äta pannkakor och att försöka tygla min helt orimliga betygs- och framtidsångest!!