En bättre måndag.

Alvik strand, Stockholm I Alexandra Mabon

I måndags hade jag en jättebra dag!! Det började med att jag åkte till jobbet och eh, ja... jobbade lite. Det här är utsikten från mitt skrivbord <333

Releasefest, bokklubb I Alexandra Mabon

Men det var ju inte det som var det braiga, egentligen. Så nu blir det ett hopp till ungefär åtta timmar senare. Då pallrade jag mig till tunnelbanan och åkte för att möta upp Madde, Andrea, Maria och (efter många om och men) Hanna! Vi promenerade genom Vasaparken till Sven-Harrys konstmuseum, där Novellix hade release för ett gäng Astrid Lindgren-noveller i fickformat. Så vi tog för oss av bubbel och snacks och lyssnade på när en av novellerna lästes upp.

Bokklubb I Alexandra Mabon
Bokklubb I Alexandra Mabon

När det var klart kände vi att vi inte riktigt var redo att avsluta kvällen, så vi köpte med oss pizza och gick hem till mig!! Där drack vi rödvin och pratade om The Dress (blue and black, obviously), Fifty Shades of Grey, alkoholvanor och feminism. Och en massa annat, pga hade det så himla bra och mysigt. Ca världens finaste måndag, vill att fler tråkiga vardagar ska vara så här. Till vänster: Andreas bild från mitt vardagsrum, till höger: vi fick varsin box med Astrid-novellerna i, så fina ju!!