Sushi Sho.

sushi sho.

I torsdags efter skolan åkte jag till Odenplan för att möta upp mamma. Efter lite förvirring gick vi hit - till  Sushi Sho! Efter att ha läst Floras inlägg var jag extremt peppad och såg fram emot det så sjukt mycket!!

sushi sho.

sushi sho.

Vi drack öl ur flaskor med superfina etiketter och lyxade till det lite med yuzusake (som Felix hade tipsat om). Hade aldrig druckit sake innan så det var kul att pröva något nytt. Gott var det, också!

sushi sho.

sushi sho.

Vi beställde deras kockens val-meny, där man får 12-13 bitar sushi, serverade en och en. Det tyckte vi var lite extra kul eftersom vi hade sett Jiro Dreams of Sushi bara några veckor innan. Mamma hade fått bra nyheter på jobbet den dagen, så för att fira slog vi dessutom till på några smårätter till, då fick man bland annat den här megagoda skreitorsken och så ett ostron. Men i alla fall: sushin?! Det var på riktigt den GODASTE sushin jag ätit i hela mitt liv!! Och då är jag inte ens en sushiperson?! Herregud, njöt av varenda tugga. Alltså ni MÅSTE gå hit om ni äter fisk och gillar sushi, ok?! Mmmm.

sushi sho.

sushi sho.

Fint men trångt var det att sitta runt "baren" och se när kockarna lagade maten - det blir ju lite roligare än ett average restaurangbesök, liksom. Var sjukt nöjd med kvällen och smsade till och med Flora på hemvägen och tackade för tipset pga SÅ värt restaurangbesök, haha. Dagens tips!!