Greasy Spoon.

greasy spoon.

greasy spoon.

greasy spoon.

greasy spoon.

greasy spoon.

Förra helgen kom min mammas barndomsbästis Gunnel och hennes familj på besök från Göteborg - så på lördagen gav vi oss ut på stan för att käka brunch. Vi hade tänkt gå till Greasy Spoon, men där var det naturligtvis hellt fullsmockat, så vi skrev helt enkelt upp oss på väntelistan. Under tiden tog jag en cappuccino på Coffice och läste min bok (så bra!!) medan de andra tog en sväng förbi nån affär de ville kolla i.

Efter 45 minuter var det dags att promenera tillbaka mot Tjärhovsplan och Greasy Spoon. Jag slog till på "Scotch pancakes" (fast jag vet tbh inte vad som var så skotskt med dem - har jag missat något?) med mascarpone och blåbär. De var goda, men nog inte de absolut bästa brunchpannkakorna jag ätit. Gillar dock twisten med mascarpone, det är ju definitivt originellt, om inte annat. När vi hade ätit klart gick de andra på stan medan jag åkte hem och slökollade på någon serie. Och på kvällen promenerade jag hem till min pappa för att äta thaimat, leka med Tylie och kolla på Mellofinalen. Bra lördag!