Monday.

Alexandra Mabon

Hej kompisar! Kom på att jag ju för det mesta bara bloggar om saker jag har gjort ganska långt i efterhand och att det kanske kunde vara kul med en ""live update"". Så, ja - så här ser jag ut denna soliga måndag i mars.

Idag ska jag:

  1. Jobba. Skriver in fact detta vid mitt skrivbord under min lunchrast, vilket man kanske även fattar i och med pärmarna i bilden.
  2. Gå på bokrelease/panelsamtal om sociala medier med bokklubben. Det ska bli så kul! Är glad att vi har börjat hitta på mer saker utanför bokklubben också och att vi inte bara är "bokklubbskompisar".

Hm, ja. Det var väl egentligen allt jag hade att säga för tillfället. I övrigt har jag så dåligt blogg-självförtroende just nu?? Tycker liksom att allt jag gör bara blir fult och dåligt. UGH. Jaja, det (+ min tillfälliga små-deppighet) går väl över snart, förhoppningsvis. Puss.