October snapshots.

francesca woodman.

I. När jag var på Moderna med Karin och såg Francesca Woodman-utställningen passade jag på att köpa själva... tja, vad säger man? Utställningsboken, liksom. Gillade Woodmans foton så, så mycket och nu kan jag ha dem hemma hos mig. På sätt och vis, i alla fall.

liv strömquist tänker på dig.

liv strömquist tänker på dig.

liv strömquist tänker på dig.

liv strömquist tänker på dig.

II. Precis i början på oktober gick ca halva bokklubben (Sara, Andrea, Chrissy och Louise + jag obvi) och såg Liv Strömquist tänker på dig på Dramaten. Det var så jäkla bra, se den om ni får chansen!! Som vanligt kostar det bara 100kr om man är under 26 år - hur bra?! Efteråt gick vi och tog ett glas vin på Vapiano!

coffee date with yrsa.

coffee date with yrsa.

coffee date with yrsa.

III. Och några dagar senare var jag på kompisdejt med den här pärlan - Yrsa! Vi drack kaffe på Saturnus och pratade om att hon är med i bokklubben nu!! So exciting. Nu har vi förresten hållt på i lite mer än ett år, tänk vad fort tiden går när man har roligt :)))

dinner at shibumi.

dinner at shibumi.

dinner at shibumi.

IV. För ett par veckor sedan var jag och mamma på författarsamtal med Jonathan Franzen innan vi gick till Shibumi för en sen middag. Vi delade på sashimi och någon slags tofurätt och typ grillad blomkål och lite annat som jag inte kommer ihåg. Mmm, så gott det var. Det är rätt dyrt på Shibumi, men tips om man vill lyxa till det någon gång, liksom.

a day at the museum.

a day at the museum.

a day at the museum.

a day at the museum.

a day at the museum.

a day at the museum.

a day at the museum.

V. Sista dagen i oktober var en lördag och jag tog tunnelbanan till Universitetet för att möta upp pappa, Astrid och Tylie vid Naturhistoriska. Tylie älskar för tillfället dinosaurier, så vi tänkte ta och kolla på några irl. Så att säga. Hans favoriter av de som fanns där var T-rex och Iguanadon (den som är på bilden). Sååå cute när han gick runt och pekade: "Look, it's a little baby dinosaur! Look, it's a Tyrannosaurus!" Efteråt promenerade vi hem längs Brunnsviken och åt en sen brunch innan vi sa hej då och gick åt olika håll.