Två novemberkvällar.

elias, södra teatern.

elias, södra teatern.

elias, södra teatern.

elias, södra teatern.

elias, södra teatern.

elias, södra teatern.

En måndag för två veckor sedan mötte jag upp mamma vid Södra Teatern - vi skulle nämligen se Elias! Jag hade visst råkat boka platser på allra första raden hehe... Men det var i alla fall superbra!! Om ni inte har lyssnat på honom än så gör det nu, hans EP Warcry finns på Spotify :))) Efteråt hade vi tänkt äta ute nånstans, men eftersom jag kände mig lite febrig så köpte vi helt enkelt med oss pizza från Omnipollos Hatt ( + tog varsin väntöl innan dess) som vi käkade framför ett avsnitt Sherlock.

babette.

babette.

babette.

babette.

Och på fredagen samma vecka, dvs. fredag den trettonde, mötte jag upp Sara för ett glas vin. Vi virrade runt lite i Vasastan innan vi till slut hamnade på Babette. Skönt för mig pga ligger prick ett kvarter från där jag bor :))) Vi pratade om sånt som hänt sedan vi sågs sist och vad vi har för oss i våra respektive skolor och så vidare och så vidare. Så fint att tillbringa lite quality time med henne. När vi var färdigsnackade köpte jag med mig en pizza hem och kollade på Friday The 13th Part Two. Det kändes passande, helt enkelt.