Måndag morgon.

Måndag morgon I Alexandra Mabon
Måndag morgon I Alexandra Mabon

Hej och god morgon! Eller... kanske snarare god förmiddag... Här sitter jag med nytvättat hår och äter en sen frukost en helt vanlig måndagsmorgon i november (!!). Jag mjukstartar den här veckan, helt enkelt. Förra veckan kände jag mig deppig och stressad mest hela tiden och de dagar jag inte hade någon undervisning låg jag i sängen och kollade på Bob's Burgers hela dagarna eftersom jag... helt enkelt inte orkade kliva upp. Så, ja. Jag tänker att det mesta är ett steg framåt jämfört med det, även om det bara är att jag bara läser ett par kapitel om förvaltningsprocessrätt. Jag hade nog inte så mycket mer att säga än så, utan ville mest kika in och säga hej.

Hur har ni det? Hur mår ni och vad har ni för er i veckan? Puss, hejdå.

VARDAGAlexandra8 Comments