Precis just nu.

 

Hej gullisar! Här har ni en live update från the glamorous life of a law student - en något sliten selfie och en hög med referenslitteratur :))) Jag sitter i bibblan nu och försöker väl mest få någon slags ordning på en uppsats jag skriver om myndigheters användning av sociala medier. Det är både kul och intressant, men ganska svårt också eftersom det är ett så pass nytt område. Visste ni förresten att över 70% av alla kommuner i Sverige idag har en Facebook-sida där de kommunicerar med medborgare? Och att de inlägg som generellt sett får flest likes är sådana som handlar om årstidsskiften - "nu är våren äntligen här" och liknande? Så cute.

Jag känner att jag inte riktigt bloggar lika mycket som jag kanske skulle vilja för tillfället. Kanske beror det på brist på inspiration eller stress över ovan nämnda uppsats eller kanske beror det helt enkelt på ~världens tillstånd~ just nu. Men i alla fall... skulle inte ni kunna ge förslag på vad ni vill att jag ska blogga om? Eller önskerubriker eller w/e? Jag vet att flera av er vill att jag ska skriva mer om skolan osv, så jag ska försöka ta tag i det också!!

Nu måste jag återgå till min uppsats! Hej då så länge

VARDAGAlexandra2 Comments