August snapshots.

Okej, nu är vi äntligen här. De allra sista bilderna från augusti :))) Bättre sent än aldrig, am I right? :)))

omnipollo's hatt.

omnipollo's hatt.

omnipollo's hatt.

I. Någon gång i början på augusti, när jag precis hade kommit hem från Italien, mötte jag upp Hanna vid Slussen och så gick vi för att dricka öl på Omnipollos hatt (det ligger för övrigt på Hökens Gata 3). Tips om ni gillar öl! Och pizza!

hornsbergs strand with chrissy.

hornsbergs strand with chrissy.

hornsbergs strand with chrissy.

II. En annan dag åkte jag och Chrissy till Hornsbergs strand för att sola och bada och läsa böcker. Det var fint!

farang on a friday.

farang on a friday.

III. Samma kväll (tror jag??) gick jag, mamma och Gaby ut och åt middag på Farang! Gaby har ju varit hemma i Stockholm och jobbat över sommaren, men skulle nu tillbaka till Västerås, så det här blev en slags hej då-middag. På fredag kommer hon hem igen!

cinema date with chrissy.

IV. En annan dag mötte jag upp Chrissy - igen! - och så gick vi och såg Dark Places på bio. Vi båda tyckte om den! Efteråt drack vi kaffe på Joe & The Juice innan vi gick hem till mig och kollade på Scream :)) Tog ca bara den här bilden, men kolla vilken gullig kompis!

little jinder @ trädgården.

little jinder @ trädgården.

little jinder @ trädgården.

little jinder @ trädgården.

V. Och till slut: dagen innan Popaganda gick jag och Andrea till Trädgården för att se Little Jinder (och AnnaMelina)! Vi placerade oss på trätrappan med varsin öl och pratade lite om vilka vi ville se på Popaganda osv. Och lyssnade på musik, såklart. Hade allt som allt ett väldigt fint augusti, men nu är det dags att gå vidare! Hej så länge!