Popaganda, dag två.

Hej kompisar!! Ursäkta frånvaron - imorse hade jag tenta i rättshistoria och jag den nästa fysiska ångesten jag känt den senaste veckan bara rann av mig när jag klev ut ur tentasalen. Mitt lilla internethörn har ju tyvärr blivit lidande, så jag tänker att vi kan köra igång igen genom att kolla på de sista Popaganda-bilderna:

popaganda, dag två.

Andra och sista dagen på Popaganda (och därmed även sista festivaldagen för i år) var det knytisbrunch/förfest hemma hos Sara och Johan!

Popaganda I Alexandra Mabon

Jag kom dit sent pga hade ägnat morgonen åt att baka muffins. Det blev två sorter, en lite matigare med soltorkad tomat/fetaost och en klassiker: äppelmuffins. Haha, det var så många på bussen som ba ??? muffins ??? när jag klev på :)) Det här är Saras bild, förresten.

popaganda, dag två.

Vi drack sangria och försökte ta en selfie stick-selfie! Resultatet blev denna all star-selfie (dock utan selfie stick) <3 Obs möjligtvis rekord på antal gånger man kan få med ordet 'selfie' i en mening, eller?

Popaganda I Alexandra Mabon

Sen var det dags att röra sig mot festivalområdet!! Så här festliga var vi (Floras bild, btw)!! Obs att jag håller en muffin i ena handen och en öl i andra :)))

popaganda, dag två.

Vi satte oss på en gräsplätt för att dricka upp ölen vi hade plockat med oss.

popaganda, dag två.

Sen var det dags att gå in! Konstsimmet var i full gång och ungefär så här mycket såg vi av det.

popaganda, dag två.

Så vi satte oss för att dricka öl i stället!

popaganda, dag två.

Kollade på Amason!

popaganda, dag två.

popaganda, dag två.

Gulliga kompisar!!

popaganda, dag två.

Sen var det dags för Mapei! Titta vad fint och carpigt det var <333

popaganda, dag två.

Jag hängde med Sara & Johan till Shout Out Louds en sväng, men eftersom jag inte lyssnar på dem så gav jag mig av efter en kort stund för att leta upp de här två - Embla & Johanna! Det var första gången vi sågs sen vi fick sommarlov i juni och det var fint att catcha upp en sväng.

Popaganda

Men efter en liten stund letade jag upp mitt andra gäng igen och drack lite mer öl med Johan och Anton! Och Sara, som ju är bakom kameran, hehe.

popaganda, dag två.

Sen fotade jag visst inte så mycket, för nästa bild i kameran är den här - när det redan var mörkt och Lorentz hade börjat. Obs insåg att det här var tredje gången jag såg honom i år?? Hur hände det ens?? Det var i alla bra, men inte lika bra som på Way Out West :))) Lördagen avslutades hur som helst med Seinabo Sey, som ju var helt grym. Och därmed var det också slut på Popaganda för det här året. Hej då, kanske ses vi nästa år!