Filmtips: Identity.

Söndag = typiskt bra filmdag, eller hur? Japp, så därför tänkte jag tipsa om en bra film jag såg i veckan. Obs!! Det är inte en skräckis den här gången!! Utan bara en thriller..... som råkar vara slightly läskig.... Men den här är faktiskt bra på riktigt! Till skillnad från bara skräckfilmsbra, ni vet? Okej, lovar att blogga om romantiska komedier också någon gång, bara för omväxlings skull.

Filmtips: Identity
Filmtips: Identity
Filmtips: Identity
Filmtips: Identity
Filmtips: Identity
Filmtips: Identity
Filmtips: Identity
Filmtips: Identity

Ett kraftigt oväder gör att en grupp främlingar strandas på ett ödsligt motell någonstans i Nevadaöknen. De är alla på väg till olika ställen och det finns ingen koppling dem emellan. Under natten dröjer det inte länge innan gästerna dör, en efter en. Eftersom det är omöjligt att ta sig varken till eller från motellet måste det vara en av dem som ligger bakom det hela. Ganska snart börjar de dock inse att allt inte riktigt är vad det ger sken av att vara. Jag tyckte Identity var spännande!! Nu är jag i och för sig notoriskt dåligt på att gissa plot twists men jag blev så överraskad av slutet. Den påminde ganska mycket om Agatha Christies And Then There Were None, faktiskt. Och det måste ju ändå vara ett bra betyg, tänker jag. Så, där har ni dagens filmtips! Finns på Netflix, bra va?

FILM & TVAlexandraComment